Elementtitehtaat

 

Olisiko aika kehittää tuotantoprosessia?

Yhteistyössä elementtivalmistajan kanssa voimme kartoittaa ja kehittää valmistusvaiheen prosesseja ja etsiä tätä kautta asiakkaan tuotantoa tehostavia ratkaisuja. Toimenpiteet voivat liittyä tuotannon läpimenoajan nopeuttamiseen ja tätä kautta toiminnan tehostumiseen, tai vastaavasti laadun parantamiseen halutuilta osin. Toisinaan samalla ratkaisulla on perustellusti mahdollista parantaa laatua, tehostaa tuotantoa ja säästää materiaalikustannuksissa muun muassa alentamalla syntyvää materiaalihukkaa.

Pyydä siis meidät keskustelemaan kanssanne tuotantoonne liittyen, niin katsotaan mitä saamme yhdessä aikaiseksi. Meillä on innostunut asenne, sekä pitkä ja laaja kokemus puuelementti-, rakennustuote- ja talonrakennusteollisuuden toimialoilta, jotka ovat avuksi etsittäessä uusia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Vakiotuoteratkaisut

Kun tuotetarve on ilmeisen selvä ja tiedetään mitä haetaan, ratkaisu voi löytyä vakiotuotteistamme. 

Vakiotuotteemme ovat jatkuvasti varastoitavia ja laadukkaita, käyttötarkoitukseensa sopiviksi todettuja. Saamme toimitettua vakiotuotteet jopa seuraavaksi päiväksi.

Vakiotuoteratkaisumme käsittävät tällä hetkellä seuraavat osa-alueet:

  • Rakennuksen vaipan vesitiiveys ja ilmatiiveys
  • Rakennuksen paloturvallisuus
  • Kuivaketju

 

Räätälöidyt esivalmistusta tukevat tuoteratkaisut

Kun tarvittava tuoteratkaisu ei välttämättä ole kirkkaana mielessänne, mutta ongelma saattaa olla tiedossa, niin autamme mielellämme teitä oikean ratkaisun löytämisessä. Tarpeeseenne räätälöidyt tuoteratkaisumme voivat tällöin olla teille askel oikeaan suuntaan.

Tuotteiden asiakaskohtaisella räätälöinnillä voidaan saavuttaa huomattavia säästöjä muun muassa tuotannon tehostumisen muodossa, materiaalihukkaa alentamalla tai nopeuttamalla työmaavaihetta. Luonnollisesti nämä asiat korostuvat, kun tuotettavat yksikkömäärät kasvavat tai ovat valmiiksi suuria.

Meillä on mahdollisuus toimittaa yrityksenne tarpeisiin suunniteltuja ja räätälöityjä tuoteratkaisuja alla oleviin osa-alueisiin. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa pidämme tuoteprosessissa huolen aina suunnittelusta tarvittavaan testaukseen ja varmentamiseen asti. 

  • Rakennuksen vaipan vesitiiveys ja ilmatiiveys
  • Paloturvalllisuus
  • Kuivaketju

 

Kehitysyhteistyö

Jos aikanne on rajallista, jota muut työt syövät tuotekehityksen kustannuksella, niin voimme auttaa teitä tilanteessanne. Usealla pienellä yrityksellä ei ole resursseja palkata tuotekehitykseen perehtynyttä henkilöä, mutta sitä olisi silti tehtävä, jotta ei jäädä jälkeen. Tämä tarkoittaa jostakin luopumista tai lisää töitä jonoon prioriteetillä ”tee muiden töiden välissä”.

Kehitysyhteistyön  muodossa voimme auttaa teitä mm. kehittämään ja ymmärtämään paremmin tuotteenne ominaisuuksia. Meillä on pitkä kokemus puuelementtirakentamisen ja esivalmistuksen eri vaiheista, joten emme aloita tyhjän päältä, kuten monet muut. Toki riskinä tähän voi sanoa, että ajattelemmeko jo nyt laatikon sisäpuolelta. Mielestämme emme. Kehitys ja alan tuntemus on meidän kilpailuvalttimme. Olemme tehneet tuotekehitysyhteistyötä muun muassa paloturvallisuuteen ja tiiveyteen liittyen.

CASE – ELEMENTTITEOLLISUUS