Rakennusliikkeet

 

Etsitkö tehokkaammin työmaatasi palvelevaa tuotetta?

 

Olet  varmasti useasti ajatellut kuinka voisit kasvattaa työmaalla tehtävän työn tuottavuutta ja laatua tai jopa molempia samalla kertaa? Tai kuinka voisit esimerkiksi kehittää työnaikaista säänsuojausta?

Vastaus ei ole ilmiselvä ja riippuu työmaasta, mutta onnistuu todistetusti joskus. Mekin olemme tätä ajatelleet ja keskustelemme mielellämme mahdollisuuksista kanssanne. Rakennusvaiheeseen oikeat tuotteet löytämällä on joskus mahdollista saavuttaa jopa kaikki alussa mainitut tavoitteet.

Rakennus koostuu monesta palikasta ja jos edellä mainittu yhtälö toteutuisi kaikille rakennusvaiheillenne, voitte kuvitella sen positiiviset vaikutukset. Jostakin täytyy kuitenkin aloittaa ja meillä on siihen ratkaisut.

Hyvät tuotteet perustuvat käytännön tarpeeseen tai ongelmaan, joka tulee ratkaista. Sitä me Timberfinderillä teemme.

 
Vakiotuoteratkaisut – hyödyt esiin jo rakentamisen aikana

Vakiotuotteemme ovat aina varastostamme löytyviä ja nopeasti toimitettavia korkealaatuisia rakentamisen ratkaisuja, joilla pyritään helpottamaan työmaan arkea ja asennustyötä. Tuotteiden hyvät ominaisuudet voivat liittyä muun muassa parantuneeseen rakentamisvaiheen aikaiseen kosteusturvallisuuteen (kuivaketju) tai nopeaan asennusvaiheeseen. 

Projektille räätälöidyt tuoteratkaisut

Kun rakennusprojektissa ilmenee tarpeita tuotteille, joita ei löydy hyllystä, olemme valmiina ottamaan haasteen vastaan. Tämä vaatii mahdollisimman aikaisessa vaiheessa yhteydenottoa meihin, jotta voimme tehdä työmme parhaalla mahdollisella tavalla. Projektin vaatimuksista riippuen voimme suorittaa myös tarpeelliset tutkimukset yhdessä kumppaniemme kanssa.

Kehitysyhteistyö

Onko yrityksellänne tarvetta ottaa askelia eteenpäin? Voimme auttaa teitä esimerkiksi järkevämmissä rakenne- tai tuotantotapavalinnoissa, etsimään ja kehittämään parempia rakennustuotteita, nostamaan ammattitaitoanne vankemman tuoteosaamisen kautta sekä hyödyntämään parempia rakenne- ja laatuvalintoja liiketoimintanne kilpailutekijänä. Näistä kaikista meillä on sekä kokemusta että näkemystä. Lisäksi haluamme oikeasti auttaa asiakkaitamme menestymään vieden samalla koko rakennusalaa parempaan suuntaan. Ota yhteyttä ja isketään kehityksen kuokka maahan!

CASE – RAKENNUSLIIKE