Valitse sivu

Suunnittelijat

 

Suunnittelija, tarvitsetko lisää tietoa?

 

Tällä sivulla julkaisemme kootusti palvelumme erityisesti suunnittelijoiden näkökulmasta. Voitte myös antaa meille kehitysajatuksia, joita kaipaisitte sivuillamme olevan ja joita me pyrimme toteuttamaan parhaamme mukaan.

Yhdessä suunnittelijoiden kanssa voimme kartoittaa ja kehittää tarpeiden mukaisia tuoteratkaisuja ja etsiä tätä kautta rakentamisen laatua parantavia ratkaisuja. 

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, niin pyydä meidät keskustelemaan kanssanne projekteihinne liittyen, niin katsotaan mitä saamme yhdessä aikaiseksi. Meillä on innostunut asenne, sekä pitkä ja laaja kokemus puuelementti-, rakennustuote- ja talonrakennusteollisuuden toimialoilta, jotka ovat avuksi etsittäessä uusia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Rakennekirjasto

Päivitämme rakennekirjastoomme mallirakennekuvia ja tietoa, joissa pyrimme tuomaan esille mahdollisuuksia toteuttaa erilaisia rakenteita, sekä havainnollistamaan samalla omien tuotteidemme käyttöä osana rakennetta. Rakennekirjastomme ensisijaisena tarkoituksena on tarjota suunnittelijalle kokonaisvaltaista tietoa yhdellä sivulla, valittua rakenneosaa koskien – huomioiden erilaisia suunnittelun vaatimusluokkia, jotka suoraan vaikuttavat käytettäviin tuotteisiin (mm. rakennuksen paloluokka).

Ratkaisut – osiomme alle on koottuna tällä hetkellä mallirakennekuvia ja tietoa katto- ja yläpohjarakenteiden, ulkoseinärakenteiden sekä näiden paloturvallisuuden osalta. 

 

Tekniset dokumentit

Tuotteidemme tekniset dokumentit, asennusohjeet, lausunnot, tutkimusraportit sekä muu tukimateriaali ovat ladattavissa tuotesivuilla aina tuotetietojen yhteydessä. 

Jos haette erityistä dokumenttia, jota sivuiltamme ei löydy, olkaa rohkeasti yhteydessä myyntiimme, niin autamme teitä asian kanssa.

 

Suunnittelijan tuki

Jos tarvitsette tukea tuotteidemme ominaisuuksien, asentamisen tai käytön suhteen, niin olemme vapaasti käytettävissänne. Voitte olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, lisäksi voimme tulla Teille paikan päälle keskustelemaan lisää aiheeseen liittyen ja kertomaan tarkemmin ratkaisuistamme.