Valitse sivu

BUTYLIT FLEX

Pyydä tarjous

Elastinen butyyliteippi liitosten tiivistämiseen sisällä ja ulkona

75 mm x 5 m x 1,2 mm

Tekniset dokumentit

Tekninen sivu pdf

Kuvaus

BUTYLIT FLEX on elastisella PE-kalvolla päällystetty butyyliteippi tiivistämistarkoituksiin rakennuksen sisä- ja ulkopuolella. Tuote sallii hyvin venyttämistä tiivistettävän muodon mukaan ja siinä on 2-osainen irrotuspaperi, joka tekee asentamisesta helpompaa.

BUTYLIT FLEX butyyliliitosnauha soveltuu käytettäväksi useiden eri rakennusmateriaalien pinnassa, mm. höyrynsulkujen, aluskatteiden, tuulensuojakalvojen, puupintojen, metallin, tiilen sekä betonin. Soveltuvien materiaalien laajasta kirjosta johtuen, sekä parhaan lopputuloksen takaamiseksi, suosittelemme testaamaan työmaalla butyylinauhan tartuntaa aiottuun käyttötarkoitukseen ennen varsinaista työsuoritusta. Alusrakenteen pinta on aina puhdistettava huolellisesti pölystä, öljystä ja muusta tartuntaa heikentävästä aineksesta.

BUTYLIT FLEX ei ole suunniteltu pysyvästi UV-kestäväksi, joten sen tulee olla suoralta auringonvalolta suojattuna viimeistään 3 kuukauden kuluttua asentamisesta.

Voidaan asentaa +0°C ylöspäin aina +40°C asti. Butyylimassan ominaisuuksista johtuen parhaan lopputuloksen saamiseksi suositellaan asennuslämpötilaksi noin +20°C. Tarttuvuus alustaan paranee asennuksen jälkeen lämpötilan noustessa. Pakkanen ei vahingoita tuotetta.

Ominaisuuksien säilyvyyden kannalta varastoidaan lämpötilavälillä +5°C – +40°C.

KÄYTTÖKOHTEET:

  • läpivientien tiivistäminen aluskatteeseen tai höyrynsulkuun
  • läpivientien tiivistäminen kiinteää rakennetta vasten (esim. puu, betoni, metalli)
  • liitosten ja saumojen tiivistäminen

VAHVUUDET:

  • venytettävyys asennettaessa jopa 60% asti
  • elastinen palautuminen vähäistä, pysyy muodossaan
  • parantaa rakennuksen ilma- ja vesitiiveyttä
  • monikäyttöinen

Lisätiedot

Paino 0.7 kg
Mitat 0.135 × 0.135 × 0.075 m