Valitse sivu

UV-kestävä tiivistysteippi EXTARRA UV

18,20  (alv. 24%)14,68  (alv. 0%)

Diffuusioavoin ja UV-kestävä liitosnauha aluskatteille ja tuulensuojille

60 mm * 15 m

26.8.2022: Tuote tilapäisesti loppunut varastosta

Tilapäisesti loppunut

Tekniset dokumentit

Tekninen sivu pdf

Kuvaus

Tuulensuojateippi Timberfinder EXTARRA UV on tarkoitettu erityisesti rakennuksen tuulensuoja- ja aluskatepinnoissa olevien saumojen ja aukkojen tiivistämiseen haastaviin käyttöolosuhteisiin. Teipin vahva rakenne, erittäin tarttuva liimapinta sekä poikkeuksellinen UV-kestävyys tekevät siitä optimaalisen ratkaisun rakenteisiin, joissa UV-altistus sekä lämpötilojen vaihtelut ovat voimakkaita ja materiaaleja kuluttavia.

EXTARRA UV ei ole rakenteeltaan elastinen teippi, vaan jämäkkä ja erittäin kestävä, eikä siksi sovellu esimerkiksi pyöreiden läpivientien tiivistämiseen.

Voidaan asentaa +0°C ylöspäin aina +40°C asti. Ominaisuuksien säilyvyyden kannalta varastointilämpötila välillä +5°C – +40°C.

RAKENNE / Paksuus 0,45 mm / 3-kerroksinen pinnoitettu PES-mikrokuiturakenne, jossa akrylaattiliima. Ei sisällä vaarallisia yhdisteitä.

KORKEA MEKAANINEN KESTÄVYYS

VESITIIVIS / Suojaa saumat vedeltä ja viistosateelta

TUULITIIVIS / Tehostaa energiatehokkuutta ja lämmöneristekerroksen toimintaa estämällä tuulen aiheuttamat haitalliset ilmavirtaukset lämmöneristeen sisällä, sekä parantaa rakennuksen ilmatiiveyttä

LÄMMÖNKESTÄVYYS / Laaja lämmönkestävyysalue -40°C / +120°C

SÄÄNKESTÄVYYS / UV-kestävä

LEVEYDET / 60 mm

 

Nopea toimitus heti omasta varastostamme (toimitusaika 1-3 työpäivää*)

  • Paketti noutopisteeseen 7,90 € (sis. alv)
  • Paketti jakeluna 12,90 € (sis.alv)

*Käsittelemme tilaukset heti samana / ensimmäisenä arkipäivänä tilauksen vastaanottamisesta. Toimitustavasta ja toimitusosoitteesta riippuen lähetykset ovat usein perillä jo seuraavana päivänä.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg
Mitat 0,13 × 0,13 × 0,08 m