Valitse sivu

Diffuusioavoin sääsuoja-tuulensuoja SIDEBYVENT 100 3,0M*50M

Diffuusioavoin sääsuoja-/ tuulensuojakangas seinä- ja yläpohjarakenteisiin

3,0 m * 50 m, 150 m2

Tekniset dokumentit

Tekninen sivu pdf

Asennusohjeet

SIDEBYVENT™- sääsuojan asennusohje ulkoseiniin

Ohjeellinen kuvaus SIDEBYVENT™- sääsuojan asentamisesta ulkoseinärakenteisiin

Lataa ohje

Kuvaus

Tuulensuoja-aluskate / tuulensuojakangas VENT 100 tunnetaan nyt nimellä SIDEBYVENT™ 100. Kyseessä on täysin sama vakiotuotteemme, vain nimi on hieman muuttunut. Nimiuudistuksen yhteydessä julkaisimme myös lisää SIDEBYVENT™-järjestelmän tuotteita. Kaikki SIDEBYVENT™-järjestelmän tuotteet löydät täältä.

Timberfinder SIDEBYVENT™ 100 on diffuusioavoin ja vesitiivis sääsuoja- / tuulensuojakangas, jota käytetään ilmasto-olosuhteilta suojaavana pintakerroksena rakennusten ulkoseinä- ja yläpohjarakenteissa. Vesihöyryä läpäisevänä SIDEBYVENT™ 100 voidaan asentaa suoraan lämmöneristekerroksen ulkopintaan, jolloin rakenteen sisäinen kosteus pääsee kuivamaan sääsuojapinnan lävitse tuuletusväliin ja ulkoilmaan.

Tuotteella on hyvät kestävyysominaisuudet lämpö- ja UV-rasitusten suhteen, jotka edesauttavat ominaisuuksien pysyvyyttä pitkällä käyttöiällä.

SIDEBYVENT™ 100 on saatavana myös leveänä versiona, joka mahdollistaa asennustyön tehokkuuden ja laadukkaan lopputuloksen minimoimalla saumojen määrän.

LUE LISÄÄ TUOTTEESTA TÄSTÄ LINKISTÄ

 

DIFFUUSIOAVOIN /  Hengittävä eli vesihöyryä läpäisevä tuulensuojakangas päästää rakenteen sisäisen kosteuden vesihöyryn muodossa kuivamaan lävitseen tuuletusväliin ja ulkoilmaan (sd-arvo 0,02m)

VESITIIVIS / Suojaa rakenteet ulkoverhouksen taakse päässeeltä vedeltä ja viistosateelta (vesitiiveysluokka W1)

TUULITIIVIS / Tehostaa energiatehokkuutta ja lämmöneristekerroksen toimintaa estämällä tuulen aiheuttamat haitalliset ilmavirtaukset lämmöneristeen sisällä, sekä parantaa rakennuksen ilmatiiveyttä

OMINAISPAINO / 100 g/m2

PALOLUOKKA / Kuuluu paloluokkaan E

LÄMMÖNKESTÄVYYS / Lämmönkestävyysalue -40°C / +100°C

SÄÄNKESTÄVYYS / 3kk (UV)

MITAT / Saatavilla useita leveyksiä (1,5m – 3,0m), jotka mahdollistavat rakenteeseen sopivan tuoteversion valinnan vähentäen saumojen määrää tuulensuojapinnassa

PARANTUNUT KOSTEUDENHALLINTA LÄPI ELINKAAREN / Rakentamisen aikana SBV-sääsuojakangas toimii rakennusosan työnaikaisena kosteus-/sääsuojana. Käyttövaiheen aikana SBV-sääsuojakangas suojaa rakenteen sisempiä osia mm. julkisivuja kuormittavalta viistosateelta, kondenssikosteudelta, sekä tuulelta.