Valitse sivu

SIDEBYVENT 160 FR

Pyydä tarjous

B-s3,d0 – paloluokan diffuusioavoin tuulensuoja-aluskate seinä- ja yläpohjarakenteisiin

1,5 m * 50 m, 75 m2

Tuotetunnus (SKU): W1130 Osastot: , ,

Tekniset dokumentit

Tekninen sivu pdf

Asennusohjeet

SIDEBYVENT™- sääsuojan asennusohje ulkoseiniin

Ohjeellinen kuvaus SIDEBYVENT™- sääsuojan asentamisesta ulkoseinärakenteisiin

Lataa ohje

Kuvaus

Säänkestävyysominaisuuksiltaan korkeatasoisin ulkoseinien tuulensuojatuotteemme SIDEBYVENT™ 160 FR soveltuu käytettäväksi myös vaativimmissa ulkoseinärakenteissa ja osittain avoimiksi jätettävien julkisivujen taustan sääsuojapintana (esim. julkisivurimoitus). Diffuusioavoin SIDEBYVENT™ 160 FR suojaa rakennetta niin ulko- kuin sisäpuolisilta kosteusrasituksilta; vesitiiveys estää ulkopuolisen veden pääsyn kastelemaan rakennetta, mutta rakenteen sisäinen kosteus pääsee vesihöyryn muodossa haihtumaan tuulensuojapinnan lävitse tuuletusväliin ja sitä kautta ulkoilmaan.

SIDEBYVENT™ 160 FR on valmistettu kestävästä polyesteri-mikrokuitukankaasta (PET), sekä palosuoja-ainetta sisältävästä erikoispinnoitteesta. SBV 160 FR ei liekin vaikutuksesta levitä paloa kuten perinteiset E- tai F-paloluokan tuulensuojakankaat ja aluskatteet.

LUE LISÄÄ TUOTTEESTA TÄSTÄ LINKISTÄ

 

DIFFUUSIOAVOIN /  Hengittävä eli vesihöyryä läpäisevä tuulensuojakangas päästää rakenteen sisäisen kosteuden vesihöyryn muodossa kuivamaan lävitseen tuuletusväliin ja ulkoilmaan (sd-arvo 0,05m)

VESITIIVIS / Suojaa rakenteet ulkoverhouksen taakse päässeeltä vedeltä ja viistosateelta (vesitiiveysluokka W1)

TUULITIIVIS / Tehostaa energiatehokkuutta ja lämmöneristekerroksen toimintaa estämällä tuulen aiheuttamat haitalliset ilmavirtaukset lämmöneristeen sisällä, sekä parantaa rakennuksen ilmatiiveyttä

RAKENNE / 2-kerroksinen pinnoitettu PET-mikrokuiturakenne (160 g/m2). Ei sisällä vaarallisia yhdisteitä.

PALOLUOKKA / Kuuluu paloluokkaan B-s3, d0, kun käytetään yhdessä A1- tai A2-s1, d0 – paloluokan rakennustuotteiden kanssa (esim. mineraalivillat).

Standardin DIN 4102-1 mukainen palokäyttäytymisluokka B1 – Ei helposti syttyvä materiaali

MEKAANINEN KESTÄVYYS (MD/CD) / Vetolujuus 400/230 N

LÄMMÖNKESTÄVYYS / Markkinoiden laajin lämmönkestävyysalue -40°C / +150°C

SÄÄNKESTÄVYYS / Maksimaalinen UV-säteilyn kestävyys: testattu 5000 h / 209 päivää (normaali vaatimustaso standardin EN 1297 mukaan on 336 h / 14 päivää)

MITAT / Leveys 1,5 m

LIIMAREUNAT / Pitkillä sivuilla sijaitsevat liimaraidat nopeuttavat saumojen tiivistämistä myös haastavissa sääolosuhteissa ja muodostavat pysyvän elastisen liitoksen

PARANTUNUT KOSTEUDENHALLINTA LÄPI ELINKAAREN / Rakentamisen aikana SBV-sääsuojakangas toimii rakennusosan työnaikaisena kosteus-/sääsuojana. Käyttövaiheen aikana SBV-sääsuojakangas suojaa rakenteen sisempiä osia mm. julkisivuja kuormittavalta viistosateelta, kondenssikosteudelta, sekä tuulelta.