Valitse sivu

B-s1, d0 – paloluokan sääsuoja-tuulensuoja SIDEBYVENT 90 FR 3,0M*50M

B-s1, d0 – paloluokan sääsuoja-/tuulensuojakangas seinä- ja yläpohjarakenteisiin

3,0 m * 50 m, 150 m2

Tekniset dokumentit

Tekninen sivu pdf

Asennusohjeet

SIDEBYVENT™- sääsuojan asennusohje ulkoseiniin

Ohjeellinen kuvaus SIDEBYVENT™- sääsuojan asentamisesta ulkoseinärakenteisiin

Lataa ohje

Kuvaus

Tuulensuoja-aluskate / tuulensuojakangas VENT 90 FIRE tunnetaan nyt nimellä SIDEBYVENT™ 90 FR. Kyseessä on täysin sama vakiotuotteemme, vain nimi on hieman muuttunut. Nimiuudistuksen yhteydessä julkaisimme myös lisää SIDEBYVENT™-järjestelmän tuotteita. Kaikki SIDEBYVENT™-järjestelmän tuotteet löydät täältä.

SIDEBYVENT™ 90 FR on diffuusioavoin sääsuoja-/tuulensuojakangas, joka soveltuu käytettäväksi erityisesti P1- ja P2 paloluokan rakennuksien seinä- ja yläpohjarakenteissa. Vesihöyryä läpäisevän rakenteensa ansioista SIDEBYVENT™ 90 FR voidaan asentaa suoraan lämmöneristeen ulkopintaan.

Palokäyttäytymisluokkaan B-s1, d0 (EN 13501-1) kuluva SIDEBYVENT™ 90 FR ei liekin vaikutuksesta levitä paloa, kuten perinteiset E- tai F-paloluokan materiaalit, ja on siten paloturvallisempi vaihtoehto rakenteisiin, joissa vaaditaan vähäistä osallistumista palamiseen.

SIDEBYVENT™ 90 FR leveänä versiona mahdollistaa asennustyön tehokkuuden ja laadukkaan lopputuloksen minimoimalla saumojen määrän tuulensuojapinnassa

LUE LISÄÄ TUOTTEESTA TÄSTÄ LINKISTÄ

 

DIFFUUSIOAVOIN /  Hengittävä eli vesihöyryä läpäisevä tuulensuojakangas päästää rakenteen sisäisen kosteuden vesihöyryn muodossa kuivamaan lävitseen tuuletusväliin ja ulkoilmaan (sd-arvo 0,02m)

VESITIIVIS / Suojaa rakenteet ulkoverhouksen taakse päässeeltä vedeltä ja viistosateelta (vesitiiveysluokka W1)

TUULITIIVIS / Tehostaa energiatehokkuutta ja lämmöneristekerroksen toimintaa estämällä tuulen aiheuttamat haitalliset ilmavirtaukset lämmöneristeen sisällä, sekä parantaa rakennuksen ilmatiiveyttä

PALOLUOKKA / Kuuluu paloluokkaan B-s1, d0, kun käytetään yhdessä A1- tai A2-s1, d0 – paloluokan rakennustuotteiden kanssa (esim. mineraalivillat). Puualustalle asennettuna SBV 90 FR lasketaan kuuluvaksi  paloluokkaan D-s1, d0.

LÄMMÖNKESTÄVYYS / Lämmönkestävyysalue -40°C / +100°C

SÄÄNKESTÄVYYS / Suojataan ulkoverhouksella kahden viikon (2 vko) kuluessa asentamisesta

MITAT / Saatavilla useita leveyksiä (1,5m – 3,0m), jotka mahdollistavat rakenteeseen sopivan tuoteversion valinnan vähentäen saumojen määrää tuulensuojapinnassa

PARANTUNUT KOSTEUDENHALLINTA LÄPI ELINKAAREN / Rakentamisen aikana SBV-sääsuojakangas toimii rakennusosan työnaikaisena kosteus-/sääsuojana. Käyttövaiheen aikana SBV-sääsuojakangas suojaa rakenteen sisempiä osia mm. julkisivuja kuormittavalta viistosateelta, kondenssikosteudelta, sekä tuulelta.