Valitse sivu

Verkkovahvistettu diffuusioavoin aluskate THERMO VENT WHITE

Diffuusioavoin verkkovahvistettu aluskate (PP)

1,5 m * 50 m (75 m²)

Tuotetunnus (SKU): W1118 Osastot: , , ,

Tekniset dokumentit

Tekninen sivu pdf

Asennusohjeet

Hengittävän aluskatteen asennusohje

Ohjeita diffuusioavoimen eli vesihöyryä läpäisevän THERMO VENT WHITE - aluskatteen asentamiseen katolle

Lataa ohje

Kuvaus

THERMO VENT WHITE on diffuusioavoin ja mekaanisesti erittäin kestävä 4-kerroksinen aluskate, jonka pintakerrokset on valmistettu polypropeenista (PP) ja keskiosan toiminnallinen kalvokerros vesihöyryä läpäisevästä, mutta vesitiiviistä kalvosta. Timberfinder VENT – aluskatteiden toimintaperiaate on sama kuin hengittävissä ja vedenpitävissä ulkoilutekstiileissä. Diffuusioavoimesta eli ns. hengittävästä materiaalista valmistettu tuote on paras aluskatevalinta erityisesti silloin, kun yläpohjan lämmöneristeet ovat asennettu vesikaton suuntaisesti ja halutaan varmistaa rakenteen kosteusturvallisuus. Laadukkaat valmistusmateriaalit antavat aluskatteelle erinomaiset kestävyysominaisuudet lämpötila- ja UV-rasituksia vastaan, sekä varmistavat tuotteen ominaisuuksien pysyvyyden pitkälläkin käyttöiällä.

Tuotteeseen laminoitu verkkovahvistus parantaa työturvallisuutta kasvaneen mekaanisen kestävyyden myötä. Se soveltuu erinomaisesti kattorakenteisiin, joissa aluskate asennetaan vapaasti roikkuvaksi katto-orsien väliin. Hengittävän rakenteensa ansiosta tuote voidaan asentaa myös suoraan lämmöneristekerroksen päälle, jolloin se toimii samalla tuulensuojakerroksena.

TUOTTEEN EDUT JA OMINAISUUDET:

  • Veden- ja tuulenpitävä, mutta kuitenkin vesihöyrynläpäisevä
  • Hengittävä rakenne edesauttaa yläpohjan kuivumista hankallissakin tuuletusolosuhteissa
  • Tuotteeseen laminoitu tukiverkko parantaa kattoasentajan työturvallisuutta
  • Laaja lämmönkestävyysalue (-40°C / +100°C) ja pitkä UV-kestävyys (3 kk) kertovat erinomaisesta pitkäaikaiskestävyydestä

 

Lisätiedot

Paino 11,5 kg
Mitat 1,5 × 0,2 × 0,2 m