Valitse sivu

Diffuusioavoin tuulensuojakangas THERMOVENT® 100

109,00  (alv. 24%)87,90  (alv. 0%)

Diffuusioavoin sääsuoja- / tuulensuojakangas

1,5 m * 50 m (75 m2) / 3,0 m * 50 m (150 m2)

Hankintatiedot

Poista
Kappaleet:

Varastossa

Kuvaus

Thermovent® 100 on kevyt diffuusiovoin tuulensuoja-/aluskatekangas (100 g/m²) . Tuote soveltuu useisiin käyttötarkoituksiin ulkoseinä- ja yläpohjarakenteissa, vesikattorakenteisiin, sekä yleensä rakenteiden säältä suojaavaksi materiaaliksi. Tuote on rakenteeltaan vesi- ja tuulitiivis, hengittävä, 3-kerroksinen polypropeenista valmistettu rakennustekstiili/-laminaatti. Vesihöyryä läpäisevänä Thermovent® 100 voidaan asentaa suoraan lämmöneristekerroksen ulkopintaan, jolloin rakenteen sisäinen kosteus pääsee kuivamaan sääsuojapinnan lävitse tuuletusväliin ja ulkoilmaan.

Thermovent® 100 soveltuu rakennuksen ulkovaipan sääsuojaukseen ja tuulitiiveyteen ehkäisemään ilmavirran aiheuttamaa konvektiota huokoisessa lämmöneristekerroksessa. Saatavana myös leveänä versiona, joka mahdollistaa asennustyön tehokkuuden ja laadukkaan lopputuloksen minimoimalla saumojen määrän.

 

DIFFUUSIOAVOIN /  Hengittävä eli vesihöyryä läpäisevä tuulensuojakangas (sd-arvo 0,02 m)

VESITIIVIS / Suojaa rakenteet ulkoverhouksen taakse päässeeltä vedeltä ja viistosateelta (vesitiiveysluokka W1)

TUULITIIVIS / Tehostaa lämmöneristekerroksen toimintaa ja energiatehokkuutta estämällä tuulen aiheuttamat viilentävät ilmavirtaukset lämmöneristeen sisällä

OMINAISPAINO / 100 g/m2

PALOLUOKKA /  E

LÄMMÖNKESTÄVYYS / Lämmönkestävyysalue -40°C –  +100°C

SÄÄNKESTÄVYYS / Suojataan ulkoverhouksella kahden viikon (2 vko) kuluessa asentamisesta

MITAT / Saatavilla useita leveyksiä (1,5m – 3,0m), jotka mahdollistavat rakenteeseen sopivan tuoteversion valinnan vähentäen saumojen määrää tuulensuojapinnassa

 

Nopea toimitus heti omasta varastostamme (toimitusaika 1-3 työpäivää*)

  • Paketti noutopisteeseen 1,5 m rullalle alkaen 14,90 € (sis.alv)
  • Paketti jakeluna 1,5 m rullalle alkaen 18,90 € (sis.alv)

*Käsittelemme tilaukset heti samana / ensimmäisenä arkipäivänä tilauksen vastaanottamisesta. Toimitustavasta ja toimitusosoitteesta riippuen lähetykset ovat usein perillä jo seuraavana päivänä.

Lisätiedot

Leveys

1,5 m (75 m2), 3,0 m (150 m2)