Valitse sivu

Kestopinnoitettu diffuusioavoin aluskate THERMOVENT 220 SA

Pyydä tarjous

Korkealaatuisin diffuusioavoin aluskatteemme energiatehokkaisiin yläpohjarakenteisiin ja vesikatteen aluskatteeksi

1,5 m * 50 m (75m2)

Tuotetunnus (SKU): W1131 Osastot: ,

Tekniset dokumentit

Tekninen sivu pdf

Kuvaus

Diffuusioavoin aluskate THERMOVENT 220 SA suojaa rakennusten katto- ja yläpohjarakenteita niin ulko- kuin sisäpuolisia kosteusrasituksia vastaan. Vesitiiveys estää ulkopuolisen veden pääsyn kastelemaan rakennetta – kuitenkin rakenteen sisäinen kosteus pääsee vesihöyryn muodossa haihtumaan aluskatteen lävitse tuuletusväliin ja sitä kautta ulkoilmaan.

Asennettaessa lämmöneristeen ulkopintaan (AKD) yhdistetyksi tuulensuoja-aluskate-rakenteeksi, THERMOVENT 220 SA parantaa lämmöneristekerroksen energiatehokkuutta suojaamalla eristekerrosta viilentäviltä ilmavirtauksilta. THERMOVENT 220 SA voidaan asentaa myös kiinteän aluslaudoituksen tai levytyksen päälle (aluskatteiden tuoteluokka AKK2 – huomioi tuuletusväli aluskatteen ja vesikatteen välissä).

THERMOVENT 220 SA:n vikasietoisuutta parantaa perinteistä hengittävää aluskatetta paksumpi ja painavampi kestopinnoitettu PET-mikrokuiturakenne, joka kestää paremmin myös asentamisen aikaisen päältä kävelyn. Reuna-alueiden liimaraidat helpottavat aluskatteen saumojen tiivistämistä.

Erittäin laajat UV- ja lämmönkestävyysominaisuudet mahdollistavat vahvan perustan aluskatteen pitkäaikaiskestävyydelle, sekä pidentyneen käyttöjakson työnaikaisena sääsuojana (3kk) ennen lopullisen vesikattorakenteen asentamista, kun aluskatteen saumat on suljettu tiivistysteipillä, sekä veden pääsy rakenteisiin estetty.

LUE LISÄÄ THERMOVENT 220 SA -TUOTTEESTA TÄSTÄ LINKISTÄ

 

DIFFUUSIOAVOIN / Hengittävä eli vesihöyryä läpäisevä aluskate päästää rakenteen sisäisen kosteuden vesihöyryn muodossa kuivamaan lävitseen tuuletusväliin ja ulkoilmaan (sd-arvo 0,09m)

VESITIIVIS / Suojaa yläpohjarakenteet vesikatteen lävitse päässeeltä vedeltä ja vesikatteen alapintaan tiivistyvältä kondenssikosteudelta (vesitiiveysluokka W1)

TUULITIIVIS / Tuulensuoja-aluskate-rakenne parantaa yläpohjan energiatehokkuutta ja ilmatiiveyttä, kun kylmät ilmavuodot eivät pääse viilentämään lämmöneristekerrosta

RAKENNE / Tavanomaista aluskatetta paksumpi (0,80 mm) ja painavampi (220 g/m2) PET-rakenne, jossa diffuusioavoimuus perustuu pinnoitteeseen. Rakenne mahdollistaa tasalaatuisen ja parantuneen kyvyn sitoa kosteutta, sekä haihduttaa sitä vahingoittamatta yläpohjan rakenteita.

PALOLUOKKA / Kuuluu paloluokkaan E.

MEKAANINEN KESTÄVYYS (MD/CD) / Vetolujuus 400/250 N

LÄMMÖNKESTÄVYYS / Laaja lämmönkestävyysalue (-40°C / +150°C)

SÄÄNKESTÄVYYS / UV-säteilyn kestävyys: testattu 5000 h / 209 päivää (normaali vaatimustaso standardin EN 1297 mukaan on 336 h / 14 päivää)

MITAT / Leveys 1,5 m

LIIMAREUNAT / Pitkillä sivuilla sijaitsevat liimaraidat helpottavat aluskatteen saumojen tiivistämistä ja muodostavat pysyvän elastisen liitoksen

ASENNUS: Lämmöneristeen ulkopintaan (AKD) tai kiinteälle alustalle (AKK2)

KATTOKALTEVUUS ≥ 18° [1:3]