Valitse sivu

Diffuusioavoin aluskate THERMOVENT® X-SEAL

Asennus kiinteälle alustalle tai suoraan lämmöneristeen ulkopintaan

1,5 m * 50 m (75m2)

Kuvaus

Thermovent® X-Seal (220 g/m²) on uuden sukupolven UV-kestävä ja vesihöyryä läpäisevä tuulensuoja-aluskate. Tuote on valmistettu kestävästä polyesterirungosta ja polyakrylaattipinnoitteesta. Thermovent® X-Seal on pitkäaikaiskestävyysominaisuuksiltaan ensiluokkainen diffuusioavoin aluskate.

Polyesteritukikerros (PES) ja tavanomaista paksumpi rakenne mahdollistavat paremman kulutuksenkestävyyden, kuten päältä kävelyn kattotöiden yhteydessä. Polyakryylipinnoitus tiivistää tehokkaasti myös tuuletusrimojen sekä ruoteiden kiinnityksessä aluskatteeseen syntyvät naulanreiät (TU Berlin).

Thermovent® X-Seal voidaan asentaa kiinteälle asennusalustalle (esim. umpilaudoitus/-levytys), tai diffuusioavoimena aluskatteena suoraan lämmöneristeen ulkopintaan.

 

DIFFUUSIOAVOIN / Hengittävä eli vesihöyryä läpäisevä aluskate päästää rakenteen sisäisen kosteuden vesihöyryn muodossa kuivamaan lävitseen tuuletusväliin ja ulkoilmaan (sd-arvo 0,09m)

VESITIIVIS / Suojaa yläpohjarakenteet vesikatteen lävitse päässeeltä vedeltä ja vesikatteen alapintaan tiivistyvältä kondenssikosteudelta (vesitiiveysluokka W1)

TUULITIIVIS / Tuulensuoja-aluskate-rakenne parantaa yläpohjan energiatehokkuutta ja ilmatiiveyttä, kun kylmät ilmavuodot eivät pääse viilentämään lämmöneristekerrosta

RAKENNE / Tavanomaista aluskatetta paksumpi PES-runkorakenne, jossa diffuusioavoimuus perustuu TPU-pinnoitteeseen

PALOLUOKKA /  E

MEKAANINEN KESTÄVYYS (MD/CD) / Vetolujuus 400/250 N

LÄMMÖNKESTÄVYYS / Laaja lämmönkestävyysalue -40°C / +150°C

SÄÄNKESTÄVYYS / UV-säteilyn kestävyys: testattu 5000 h / 209 päivää (normaali vaatimustaso standardin EN 1297 mukaan on 336 h / 14 päivää)

MITAT / Leveys 1,5 m

LIIMAREUNAT / Pitkillä sivuilla sijaitsevat liimaraidat helpottavat aluskatteen saumojen tiivistämistä ja muodostavat pysyvän elastisen liitoksen

SUOSITELTU KATTOKALTEVUUS ≥ 15°