VENT 90 FIRE

Pyydä tarjous

B-s1,d0 – paloluokan diffuusioavoin tuulensuoja-aluskate seinä- ja kattorakenteisiin

1,5 m / 3,0 m * 50 m

Kuvaus

VENT 90 FIRE on B-s1,d0 – paloluokkaan kuuluva diffuusioavoin mikrokuituinen tuulensuojakangas, joka soveltuu käytettäväksi myös P1- ja P2 paloluokan rakennuksien ulkoseinä- ja yläpohjarakenteissa. Tuote on täysin vedenpitävä, joten se soveltuu käytettäväksi myös rakennusosakohtaisena kosteussuojana. Vesihöyryä läpäisevän rakenteensa ansiosta VENT 90 FIRE voidaan asentaa suoraan lämmöneristeen ulkopintaan ja jättää pysyväksi osaksi rakennetta.

VENT 90 FIRE:n on valmistettu polypropeeni-mikrokuitukankaasta (PP) ja palosuoja-ainetta sisältävä erikoispinnoite varmistaa hyvin rajoitetun osallistumisen palamiseen, eikä palavia pisaroita tai osia esiinny. B-s1,d0 – paloluokan tuulensuojakangas ei siis liekin vaikutuksesta levitä paloa vastaavissa määrin kuten perinteiset E- tai F-paloluokan tuulensuojakankaat.

Tuote on saatavissa myös leveänä versiona, joka mahdollistaa laadukkaamman lopputuloksen minimoimalla jälkityönä teipattavien saumojen määrän.

Lue lisää järjestelmästä

 

TUOTTEEN EDUT JA OMINAISUUDET:

  • Paloturvallinen ratkaisu (palokäyttäytymisluokka B-s1,d0) – voidaan käyttää yläpohjien ja ulkoseinien tuulensuojapintana myös P1- ja P2-paloluokan rakennuksissa (esim. päiväkodit, koulut, liiketilat, liikuntarakennukset ym.)
  • Jopa 60 % vähemmän tuulensuojapinnan saumoja verrattuna levyrakenteisiin
  • Vesihöyryä läpäisevä (sd-arvo 0,02 m) – voidaan jättää rakenteeseen, ei muodosta höyrynsulkua
  • Täysin vedenpitävä – vesitiiveysluokka W1
  • Täysin tuulitiivis

Lisätiedot

Paino 6.75 kg
Mitat 50 × 1.5 m