Valitse sivu

Sopimusasiakkuus

Sopimusasiakkaaksi rekisteröityminen

Ota hyöty irti yrityspalveluistamme ja ryhdy sopimusasiakkaaksemme. Sopimus ei sido sinua meihin, mutta teemme kaikkemme palvellaksemme sinua.

Sopimusasiakkaana saatte tunnukset verkkosivustollemme, jolloin näette yrityksellenne voimassa olevat tarjoushinnat tuotteiden yhteydessä. Myös tilauksen tekeminen suoraan sivustoltamme onnistuu helposti ja nopeasti. Sopimusasiakastunnuksilla verkkokaupan ostokset on mahdollista tehdä laskulle.

Sopimusasiakkuus koskee vain yritysasiakkaita, joilla on Y-tunnus. Emme valitettavasti voi tarjota palvelua henkilöasiakkaille tai yksityisille rakentajille.

Anna yhteystietosi alapuolella olevan painikkeen kautta avautuvaan kenttään, niin olemme yhteydessä rakentaaksemme yrityksenne tarpeisiin parhaiten vastaavan kokonaisuuden.

Tule sopimusasiakkaaksemme

Verkkokauppaan kirjautuminen sopimusasiakkaille

Kirjautumalla sisään:

  • Näet juuri teidän yrityksellenne räätälöidyt hintatiedot tuotteiden yhteydessä (aktiivinen tarjousmalli).
  • Voit tehdä tilauksen helposti ja nopeasti verkossa. Käsittelemme ja vahvistamme tilauksen aina henkilökohtaisesti sähköpostilla.
  • Pystyt valitsemaan tilauksen maksuvaihtoehdoksi laskutuksen.

Kirjaudu sisään

Nopea toimitus, henkilökohtainen palvelu

Sisään kirjautuneena voit koota ja lähettää tuotteista tilauksen, jonka käsittelemme henkilökohtaisesti ja vahvistamme sähköpostitse lyhyessä ajassa.

Toimituksissamme käytämme yleensä Kaukokiidon ja Postin palveluita. Ehtiessämme käsitellä tilaukset ajoissa, saamme toimitettua varastotuotteemme perille suurimpaan osaan Suomea pääsääntöisesti heti seuraavalle työpäivälle. Kaukokiidon rahtina tai pakettina lähetettävät toimitukset ehdimme normaalisti käsitellä, kun vastaanotamme tilauksen ennen klo 12:00. Postin pakettitoimituksissa vastaava määräaika on klo 16:00. Kiiretilanteissa ole yhteydessä suoraan meihin, jolloin pystymme sanomaan sen hetkiset mahdollisuudet käsittely- ja toimitusajoista tarvittavine erityisratkaisuineen.

Pyrimme seuraamaan kaikkien toimituksiemme kuljetusten etenemistä ja olemme teihin välittömästi yhteydessä, jos havaitsemme muutoksia sovituissa toimitusajoissa tai muussa normaalista poikkeavassa.

Edullinen toimitus koko Suomeen

Haluamme auttaa asiakkaitamme tarjoamalla aina mahdollisimman edulliset toimituskulut. Pakkaamme lähetyksemme kustannustehokkaasti ja määritämme sopimusasiakkaillemme toimituskulut tilauskohtaisesti. Pääsääntöisesti veloittamamme toimituskulut ovat toteutuneita kustannuksia alhaisemmat, tilauksen sisällöstä ja toimitustavasta riippuen jopa ilmaiset. Veloitamme kustannukset täysimääräisesti ainoastaan erityistapauksissa (esim. pikatoimitukset lentorahtina yms.).

Toimituskulut ilmoitamme asiakkaalle tilausvahvistuksen yhteydessä, mutta voit myös tiedustella niitä etukäteen suoraan meiltä.