Tietoa meistä

 

Timberfinder on kotimainen perheyritys rakkaudesta parempaan rakentamiseen. Aikaa, muuttuvia ilmasto-olosuhteita ja vahinkojakin paremmin kestävä rakennus on sijoitus, jossa kaikki voittavat: sinä, ympäristösi ja rakennuksesi.

Maahantuomme, valmistututamme ja kehitämme korkealaatuisia tuoteratkaisuja erityisesti puurakenteiden tarpeisiin, mutta monien tuotteidemme käyttöalue kattaa myös muita materiaaleja ja rakenteita. Tuotteillamme ja palveluillamme pyrimme tuottamaan lisäarvoa hyvän laadun, sekä rakennusprosessin työvaiheiden kautta saavutettujen kustannus- ja työaikasäästöjen avulla. 

Tarjontamme keskittyy havaitsemiimme tarpeisiin rakennusalalla, joihin pyrimme usein haastajan asemassa tuomaan vaihtoehtoisia ja testattuja tuoteratkaisuja. Prosessimme osalle tuotteista mahdollistavat standardiratkaisujen lisäksi joustavien erikoiserien tuotannon asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Nykyiset tuotteemme koostuvat ratkaisuista seuraaviin osa-alueisiin sekä näiden yhdistelmistä:

Vedenpitävä ulkoa

Toimiva rakennuksen vaipan ulkopinta pitää ulkopuolisen kosteuden ulkona, mutta mahdollistaa rakenteen sisäisen kosteuden haihtumisen ulkoilmaan

Tuuli- ja ilmatiivis

Tuuli- ja ilmatiivis rakennuksen ulkovaippa parantaa energiatehokkuutta ja kosteusturvallisuutta sekä lisää asumismukavuutta

Paloturvallinen

Paloturvallinen rakennus ehkäisee palon leviämistä rakennuksen sisä- ja ulkopuolella, tai huoneistosta toiseen, ja on käyttäjän perusoikeus

” Kehitys ei aina vaadi suurta koneistoa taakseen, vaan aitoa innostusta alaan ja sen ratkaisuihin ”

Laatu

Tuotteissamme keskitymme tutkittuun ja ensiluokkaiseen laatuun, joka kestää vertailun. Haluamme, että Timberfinder – tuotteita käytettäessä niin rakentaja, suunnittelija kuin käyttäjäkin tietää, että heille tarjoamamme ratkaisut vastaavat vaatimuksia sekä luovat lisäarvoa luotettavuuden, turvallisuuden ja pitkäaikaiskestävyyden muodossa.

Tämän vuoksi pyrimme toimimaan läheisessä yhteistyössä asiakas- ja yhteistyöyrityksiemme kanssa rakennus- ja materiaaliteollisuuden ytimessä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.