Valitse sivu

Tietoa meistä

 

Timberfinder Oy on suomalainen yritys tavoitteenaan ratkaisut kestävään rakentamiseen. Muuttuvia ilmastorasituksia ja vahinkojakin paremmin sietävä energiataloudellinen rakennus on sijoitus, jossa kaikki voittavat: sinä, ympäristösi ja rakennuksesi.

Maahantuomme, kehitämme ja valmistutamme korkealaatuisia rakentamisen tuoteratkaisuja erityisesti erikoisalueemme puurakenteiden tarpeisiin. Nimestämme huolimatta emme ole täysin sokeita myös muille rakennusmateriaaleille – tuotteiden käyttöalueet kattavat usein erilaisia materiaaliyhdistelmiä erilaisten rakenteiden ja rakennusten tarpeisiin.

Meidän missionamme on tarjota rakentajalle lisäarvoa erinomaisen asiakaskokemuksen, konsultaation, koetun laadun, sekä rakennusprosessin eri työvaiheiden kautta saavutettavien kustannus- ja työaikasäästöjen avulla. 

Nuoren ja eteenpäin katsovan yrityksemme vahvuutena on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennus- ja elementtiteollisuudesta, joka näkyy laajana rakenteiden ja rakennusalan tuntemuksena sekä käytännönläheisenä konsultaationa.  

Kehitys ei aina vaadi suurta koneistoa taakseen, päinvastoin, sillä voi olla myös jarruttava vaikutus. Laaja kiinnostus omaan alaan ja sen tarpeisiin auttaa hahmottamaan kokonaisuutta.

 

yhdessä olemme enemmän kuin yksin

 

Uskomme yhteistyön voimaan. Voimme yhdessä saavuttaa enemmän ja paremmin, kun yhdistämme oman parhaan osaamisemme yhteistyökumppaniemme parhaan osaamisen kanssa. Siksi meillä on vahva halu toimia läheisessä kehitysyhteistyössä päämiesyritystemme, alihankkijoidemme ja asiakkaidemme kanssa, sekä ulkopuolisten tutkimus- ja testauslaitosten (mm. Eurofins Expert Services – entinen VTT Expert Services) ja yliopistojen (Tampereen Yliopisto – entinen Tampereen Teknillinen Yliopisto) kanssa. 

Olemme aina avoimia uusille kehitysajatuksille ja tarpeille. Toimimme harkiten ja päämäärätietoisesti, mutta kevyen organisaation suomalla ketteryydellä, joka mahdollistaa nopean reagoimisen. 

 

VOIMMEKO OLLA AVUKSI?

 

Kosteusturvallinen

Toimiva rakennuksen vaipan ulkopinta pitää ulkopuolisen kosteuden ulkona, mutta mahdollistaa rakenteen sisäisen kosteuden haihtumisen ulkoilmaan

Tuuli- ja ilmatiivis

Tuuli- ja ilmatiivis rakennuksen ulkovaippa parantaa energiatehokkuutta ja kosteusturvallisuutta sekä lisää asumismukavuutta

Paloturvallinen

Paloturvallinen rakennus ehkäisee palon leviämistä rakennuksen sisä- ja ulkopuolella, tai huoneistosta toiseen, ja on käyttäjän perusoikeus

autamme rakentamaan kosteus- ja paloturvallisempia rakennuksia