Valitse sivu

Tietoa meistä

 

Timberfinder Oy on suomalainen tekninen maahantuonti- ja myyntialan yritys tavoitteenaan ratkaisut kestävään rakentamiseen. Muuttuvia ilmastorasituksia ja vahinkojakin paremmin sietävä energiataloudellinen rakennus on sijoitus, jossa kaikki voittavat: sinä, ympäristösi ja rakennuksesi.

Maahantuomme, kehitämme ja valmistutamme korkealaatuisia rakentamisen tuoteratkaisuja erityisesti puurakenteiden tarpeisiin.

Nimestämme huolimatta emme ole sokeita muille rakennusmateriaaleille – tuotteidemme käyttöalueet kattavat useita erilaisia materiaaliyhdistelmiä erilaisten rakenteiden ja rakennusten tarpeisiin.

Meidän missionamme on tarjota rakentajalle lisäarvoa erinomaisen asiakaskokemuksen, konsultaation, koetun laadun, sekä rakennusprosessin eri työvaiheiden kautta saavutettavien kustannus- ja työaikasäästöjen avulla. 

Nuoren ja eteenpäin katsovan yrityksemme vahvuutena on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennustuoteteollisuudesta, rakennusteollisuudesta sekä teknisen kaupan alalta. Tämä näkyy laajana rakenteiden ja rakennusalan tuntemuksena sekä käytännönläheisenä konsultaationa.  

Kehitys ei aina vaadi suurta koneistoa taakseen, päinvastoin, sillä voi olla myös jarruttava vaikutus. Laaja kiinnostus omaan alaan ja sen tarpeisiin auttaa hahmottamaan kokonaisuutta.

 

Yhdessä olemme enemmän kuin yksin

 

Uskomme yhteistyön voimaan. Voimme yhdessä saavuttaa enemmän ja paremmin, kun yhdistämme oman parhaan osaamisemme yhteistyökumppaniemme parhaan osaamisen kanssa. Siksi meillä on vahva halu toimia läheisessä kehitysyhteistyössä toimittajayritystemme, alihankkijoidemme ja asiakkaidemme kanssa, sekä ulkopuolisten tutkimus- / testauslaitosten ja yliopistojen kanssa (mm.  Tampereen Yliopisto – Rakennustekniikan laitos). 

Olemme aina avoimia uusille kehitysajatuksille ja tarpeille. Toimimme harkiten ja päämäärätietoisesti, mutta kevyen organisaation suomalla ketteryydellä, joka mahdollistaa nopean reagoimisen.