Valitse sivu

Tietoa meistä

 

Timberfinder Oy on suomalainen yritys tavoitteenaan ratkaisut kestävään rakentamiseen. Muuttuvia ilmastorasituksia ja vahinkojakin paremmin sietävä energiataloudellinen rakennus on sijoitus, jossa kaikki voittavat: sinä, ympäristösi ja rakennuksesi.

Tarjoamme korkealaatuisia rakentamisen tuoteratkaisuja erityisesti puurakenteiden tarpeisiin.

Nimestämme huolimatta emme ole sokeita muille rakennusmateriaaleille – tuotteidemme käyttöalueet kattavat useita erilaisia materiaaliyhdistelmiä erilaisten rakenteiden ja rakennusten tarpeisiin.

Missionamme on tarjota rakentajalle valittuun tarkoitukseensa optimaalisia rakentamisen tuoteratkaisuja, sekä lisäarvoa teknisen konsultaation, asiakaskokemuksen ja rakennusprosessin eri työvaiheiden kautta saavutettavien kustannus- ja työaikasäästöjen avulla. 

Me uskomme yhteistyön voimaan. Voimme yhdessä saavuttaa enemmän ja paremmin, kun yhdistämme oman osaamisemme yhteistyökumppaniemme osaamisen kanssa. Siksi meillä on ohjenuoranamme halu toimia läheisessä kehitysyhteistyössä toimittajiemme, päämiestemme ja asiakkaidemme kanssa, sekä ulkopuolisten tutkimus- ja testauslaitosten ja yliopistojen kanssa. 

 

Passiivinen paloturvallisuus

Suojaa kosteusvaurioilta

Tuulettuvat rakenteet

Parantunut Energiatehokkuus